We gaan weer beginnen

Beste leden,

 

Hopelijk heeft iedereen  kunnen genieten van een heerlijke, warme en fijne zomervakantie. Zijn jullie heerlijk uitgerust en klaar voor een nieuw en mooi sportseizoen. Wij hebben er in ieder geval zin in!

 

De lessen gaan vanaf maandag 2 september weer van start!

 

We hopen dit jaar weer veel en leuke activiteiten met elkaar te ondernemen, om elkaar te ontmoeten, samen te sporten, en onze vereniging te laten groeien.

 

Een aantal acties die deze maand gelijk al van start gaan zijn:

VOMAR: de VOMAR start september weer met de klant is koning spek je clubkas actie.  Als jullie aan €15.00 besteden voor de boodschappen, dan ontvang je een muntje; de verdubbelaar. Op dit muntje staat een code die je kan invoeren op hun website. Op de website kan je dan aangeven aan welke vereniging je het muntje doneert. Als wij in de top 3 belanden krijgen wij een mooi sponsorbedrag van de VOMAR. Je kan de muntjes ook bij ons in de bak stoppen, dan voeren wij de codes in. Een makkelijke en leuke manier om extra geld te krijgen, zonder dat je daar zelf iets extra’s voor hoeft te doen. Helpen jullie ons mee om in de top 3 te komen???

 

Wisten jullie trouwens dat je bij VOMAR het hele jaar door ons kan sponsoren? Door bij elke boodschappen die je bij deze supermarkt doet je klant is koning kaart te scannen, krijgen wij elke maand een bepaald percentage van de gedane boodschappen uitgekeerd. Dus vraag een klant is koning kaart aan, en geef via de website van VOMAR aan welke club je wilt sponsoren. Zo wordt boodschappen doen bij VOMAR nog leuker!

 

Bad eendjes race: Wijkvereniging Groeneweg houdt eind september een heuse bad eendjes race. En wij krijgen een deel van die opbrengst. Daar staat wel wat voor tegenover natuurlijk. De vraag aan onze leden is om mee te helpen met de lootjes verkoop. Je koopt een lot, dat correspondeert met een nummer op een badeend. Op de race dag worden 3000 eendjes te water gelaten, het eendje dat als eerst over de finish drijft heeft gewonnen. Op het badeendje staat een nummer, en staat dit nummer op jouw lot, dan heb jij gewonnen en win je supermooie prijzen. Meer informatie volgt zo snel mogelijk.

 

Rabobank: Ook de Rabobank heeft weer mooie acties deze maand. Voor iedereen die een rekening heeft bij de Rabobank kan vanaf 2 september stemmen via de website va de bank op zijn/haar favoriete club/vereniging. Hiermee kunnen wij een fijne bijdrage van de Rabobank verwelkomen. Als je nog geen bankrekening hebt bij deze bank, en je opent er een, dan doneert de bank een bedrag van €125.00 als bijdrage aan de contributie. Opzoek naar een nieuwe bank overweeg dan een rekening bij de Rabobank zodat je de club kan sponsoren!

 

Grote Club actie: Zoals de meeste van onze leden weten gaat in september ook altijd de Grote Clubactie van start. We vragen aan elk lid om zoveel mogelijk lootjes te (ver)kopen. Deelnemers maken kans op mooie prijzen. Jeugdleden die veel hebben verkocht zetten wij in het zonnetje en de vereniging krijgt ook een deel van elk verkocht lot!

 

Helpen jullie mee om onze verenigingskas weer aan te vullen, zodat er ook dit seizoen weer mooie nieuwe materialen gekocht kunnen worden? Onze dank is groot!

 

Dan willen we dit jaar ook een nieuwe website gaan maken. De huidige website is verouderd, werkt niet prettig op mobiele apparaten, en heeft nodig een update nodig. Achter de schermen zijn we hier druk mee bezig. Ook willen we dit seizoen graag een ledenapp introduceren. Wij denken dat de informatieverstrekking dan een stuk soepeler zal verlopen. Zo kan de leiding de ledenlijst inzien, die altijd up-to date is, ze kunnen berichten plaatsen over activiteiten of als er onverhoopt een les niet door kan gaan. Als lid kan je zelf bij je persoonsgegevens, afmeldingen voor een les doorgeven, en nieuwsberichten lezen. Wij denken dat het een efficiënt middel is om in contact te blijven met elkaar en voor het bestuur en leiding zal het verlichting geven in de administratieve handelingen. Zodra hier meer over bekend is en de app klaar is voor gebruik dan laten we jullie het weten.

 

Verder zijn we ook dit seizoen weer opzoek naar mensen die ons willen ondersteunen. Te denken valt aan het organiseren van leuke activiteiten voor jong en oud, juryleden (zeer dringend gezocht) bij de turnwedstrijden, en een bestuurlijke functie. We hebben nu nog maar 2 bestuursleden en het zou fijn zijn als hier versterking bijkomt! Wilt u/jij wat betekenen voor onze vereniging laat het ons weten, samen maken we van onze vereniging een thuis voor iedereen!

 

Wensen wij jullie vanaf deze plek allen een heel fijn, gezellig en sportief nieuw sportseizoen toe!

We gaan weer beginnen (1) We gaan weer beginnen (1)